2006-07-09

vieta, kurios kasmet pasiilgstama...

...Šis naujas mano blogger-puslapis yra skiriamas mano mielajai cousin - talentingai rūbų dizainerei - žaviajai ir neprilygstamai kasmetinio vakarėlio karalienei Daivai - ir dar visiems jos šeimos draugams ir bičiuliams, gal kada nors sumanysiantiems čia užklysti. Teksto čia žadama nedaug, tačiau bus pabandyta daugiau parodyti. Kaip kad įprasta Daivos vakarėliuose, visi dalyviai bus vadinami tik vardais. Fotonuotraukos ar trumpi vaizdo klipai tėra visiškai atsitiktiniai vyksmo liudininkai, - jie tik tiek galės jums papasakoti, kiek patys norėsite ką nors ten įžvelgti. Viską turėtų vienyti geranoriškumas ir tolerancija. Ir žinoma, gyvoji muzikos dvasia...

...Po kelių savaičių Daiva ir vėl susikvies savo gimines, bičiulius, pažįstamus ir kolegas į kasmetinį tradicinį vakarėlį, kurį jau įprasta vadinti LadyDaivaJazz. Tai nėra džiazo muzikos vakaras ar koncertas, - nors džiazas, juolab bliuzas, būtinai ten pagrojamas. Sąvokai Jazz čia teiktina platesnė prasmė: tai improvizuotai laisvas, geranoriškas ir neįpareigojantis bendravimas, nerūpestingai elegantiška bohemiška dvasia, kurios visada suteikia nemenkas būrys susirenkančių menininkų - dailininkų, architektų, dizainerių, muzikantų, literatų, o taip pat žinomų žurnalistų, gydytojų, verslininkų. Kaip kad rytuose sakoma: tūsovka, tūsas. Pas Daivą visada puikios galimybės susipažinti su įdomiais žmonėmis (neretai - ir su garsiomis asmenybėmis), pasiklausyti gyvos, profesionaliai (ir mėgėjiškai) pagrojamos ir padainuojamos muzikos, pašokti, pasivaišinti ir šiaip smagiai atsipalaiduoti.
...Vieta, kur susirenkama - erdvus, kruopščiai sutvarkytas ir išpuoselėtas vasarnamio kiemas, sykiu su išlakiomis Valakupių pušimis bei žaliu sodu visada maloniai glostantis akį. Verandos terasa tampa pasirodymų scena, norintieji susiranda ir pirtelę, ir biliardo kambarį, pakanka erdvės ir vaikų pasižaidimams. Na, o mieli ir vaišingi šeimininkai Daiva su Kęstučiu būtinai pasirūpina, kad svečiams nieko netrūktų. Džiugiai nusiteikę, ir šiemet susibursime į vakarėlį, kurio siela, neabejotinai yra, buvo ir visada bus Daiva. Lady Daiva.


Terasa vakarėlio metu tampa scena.


Tolumoje- privati plastinės chirurgijos klinika.


Daivos ir Kęstučio šeimų bajoriškieji simboliai.


Daivos rūpesčiu niekada nestinga žydinčių gėlių.


Kruopščiai sutvarkytas sodas - šeimininkės nuopelnas.


Vasaros vakarai čia ūksmingi ir gaivūs.


Vasarnamio šeimininkai svajones moka paversti tikrove...........Posted by Picasa

...prieš penkerius metus...
...kada vieną rugpjūčio pavakarę gimė LadyDaivaJazz idėja...

blog Layouts

mesothelioma lawyer in houston
mesothelioma lawyer